Murray voorspelt nog veel meer afmeldingen voor de US Open

Door:
31-07-2020

Andy Murray voorspelt dat er de komende weken de nodige afmeldingen zullen volgen voor de US Open, het tennistoernooi dat eind augustus moet beginnen. Donderdag meldde Ashleigh Barty, de mondiale nummer 1 bij de vrouwen, zich af.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik heb vernomen dat een paar van de beste mannelijke tennissers ook niet gaan spelen. Ik verwachtte al dat dat het geval zou zijn”, zei de voormalig nummer 1 van de wereld tegen Britse media.

“Het is ieders persoonlijke beslissing. Als ze zich niet veilig voelen en zich niet op hun gemak voelen bij het reizen en zichzelf en hun team in gevaar denken te brengen, dan is het volkomen begrijpelijk.”

Murray is zelf wel van plan af te reizen naar New York. “Zoals ik onlangs zei: ik heb het gevoel dat het goed komt als we eenmaal in die bubbel zitten die ze hebben gecreëerd. Het is meer de internationale reis waar ik me een beetje zorgen over maak.”

Novak Djokovic en Rafael Nadal hebben zich ook ingeschreven voor de US Open en het voorbereidingstoernooi in aanloop naar het grandslamtoernooi.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD