‘Na de zomer gaat VI gewoon door’

Hoop voor VI
Door: DitjesenDatjes
25-06-2020

Hoewel de mannen van Veronica Inside er niet aan moeten denken ooit nog met elkaar samen te werken, heeft de televisiedirecteur van Talpa, Marco Louwerens, goede hoop dat het ook nog goed komt. Hij denkt dat het na de zomer als vanouds is. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Debat over racisme

Komende maandag is er geen Veronica Inside. Johan Derksen en René van der Gijp hebben laten weten niet meer met Wilfred Genee aan één tafel te willen zitten. Dit na het racismedebat dat maandag werd uitgezonden, waarvan Derksen en Gijp niet wisten dat de uitzending dit karakter zou krijgen. Ze nemen het Wilfred bepaald niet in dank af. 

Ruzie loopt uit de hand

De ruzie tussen de heren is flink uit de hand gelopen en Gijp beweert zelfs dat het tot slaande ruzie zou zijn gekomen met Genee als er tijdens de uitzending een reclameblok was geweest waardoor de camera’s even niet op hen hadden gestaan. Ondanks die uitspraak denkt tv-baas Louwerens dat het weer goed komt. ,,Ik heb er een goed gevoel over na de zomer.” Toch heeft Louwerens besloten de uitzending van maandag te schrappen. ,,Als je nu weer een uitzending zou maken, na afgelopen maandag, dan gaat het weer allemaal uitvergroot worden en dat lijkt me geen goed idee.” 

Meer DenD