Naamgever stadion KV Oostende haalt letters van stadion na ruzie

Door:
03-06-2020

Bouwgroep Versluys heeft de naam ‘Versluys Arena’ zonder medeweten van voetbalclub KV Oostende, de bespeler van het stadion, verwijderd. De naamgever van het stadion en de club leven in onmin met elkaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Deze actie is het gevolg van een gerechtelijke procedure die KV Oostende heeft opgestart tegen Bouwgroep Versluys naar aanleiding van een betwisting rond betalingen in verband met de stadionnaam. KVO laat zich hier echter niet door intimideren en vervolgt zijn gerechtelijke stappen”, meldt de club in een verklaring.

KV Oostende, dat eind april werd overgenomen door de Amerikaanse investeringsgroep Pacific Media Group (PMG), stelt verder dat het gaat controleren of er tijdens het verwijderen van de letters geen schade is ontstaan aan de tribune.

In 2016 onthulden toenmalig KVO-voorzitter Marc Coucke en Bart Versluys, de baas van Bouwgroep Versluys, de naam van het vernieuwde Oostendse stadion, voorheen het Albertparkstadion genaamd. Vorige week vrijdag meldden Belgische media dat de club de bouwgroep heeft gedagvaard omdat het bedrijf de club nog 400.000 euro verschuldigd is. De baas van het bedrijf ontkent dat er een contract is.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD