Nadège klapt uit school ‘Ook Caroline ontslagen’

Nadege
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer


Huishoudster Nadège is klaar met de leugens die de familie Meiland over haar verspreid. Daarom klapt ze deze week tegenover het weekblad Weekend uit de school ver Martien en zijn gezin

Teleurgesteld

Voor Nadège kwam er onlangs plotseling een einde aan haar baan in chateau Mariaux van de familie Meiland. Ze kreeg de boodschap dat ze niet meer hoeft terug te komen, maar nog wel tot het einde van haar contract dat in augustus afloopt wordt doorbetaald. Het nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel en de vrouw is dan ook behoorlijk teleurgesteld. ,,Ik hield van Martien, maar hij heeft me erg teleurgesteld.”

Ook Caroline ontslagen

Het ontslag kwam niet helemaal onverwacht. Nadège vertelt namelijk dat zij niet de eerste is die de Meilandjes hebben ontslagen. ,,Ze hebben Caroline ontslagen, Jean Luc en nu mij.” Volgens de officiële lezing zou Caroline het chateau hebben verlaten omdat de druk haar te hoog werd en ze rust nodig had, maar dat blijkt dus niet waar te zijn. ,,Ze hebben haar ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Waarom zij precies weg moest, weet ik niet.”

Tags

CarolineChateau MeilandNadègeOntslagen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie