Nederlandse bruiloft in Italië loopt volledig uit de hand: ‘15.000 euro schade in luxe hotel’

Dronken gasten van bruiloft richten ravage aan in luxe hotel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een bruiloft van een Nederlands stel in Italië is afgelopen weekend volledig uit de hand gelopen. Gasten hebben het luxe hotel waarin ze verbleven, kort en klein geslagen. In totaal is er een schade aangericht van maar liefst 15.000 euro.

Wat de mooiste dag van hun leven moest worden, eindigde in een groot drama. Een Nederlands echtpaar trouwde dit weekend in Villa San Martino, een luxe hotel in Italië dat vaker wordt gebruikt voor bruiloften.

Ravage

De dag begon als de mooiste van hun leven. Het bruidspaar gaf elkaar het ja-woord op de prachtige locatie en in de avond werd er tot in de late uurtjes gefeest. De alcohol vloeide rijkelijk en het was een gezellige boel. Tot een paar bruiloftsgasten uit Nederland een paar drankjes te veel hadden gehad. Ze vernielden de hotelkamers, vertoonden gewelddadig gedrag tegen het personeel en plunderden de bar. De situatie werd zo chaotisch dat andere geschokte gasten besloten het feest te verlaten.

15.000 euro schade

Het hotelpersoneel, die zag dat de situatie uit de hand liep, belde de politie. Toen de politie aankwam was het luxe hotel al veranderd in een grote ravage. In totaal zou er voor maar liefst 15.000 euro schade zijn aangericht. Hoewel het bruidspaar de schade inmiddels heeft betaald, moeten bewakingscamera’s uitwijzen welke mensen deze schade hebben aangericht.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck