Neymar verdedigt zich over groepsfoto

Door:
30-03-2020

Neymar heeft voor enige opschudding gezorgd door op Instagram een foto te plaatsen waarop te zien is dat hij zich met wat vrienden op een beachvolleybalveld bevindt. Het druist in tegen alle maatregelen die het coronavirus moeten beteugelen, maar de Braziliaanse voetbalvedette van Paris Saint-Germain heeft het samenzijn verdedigt. Het gaat, volgens zijn management, om mensen met wie hij zich in quarantaine bevindt.

Tekst gaat verder onder advertentie

Het zou om vrienden gaan met wie hij ook in Parijs samenwoont en die met hem mee zijn gereisd naar Brazilië waar de foto genomen is. “Neymar heeft zijn huis aangeboden zodat ze daar eerst samen veertien dagen kunnen doorbrengen voordat ze naar hun familie gaan”, luidt de verklaring. Er komt ook geen bezoek. “Met uitzondering van zijn zoon Davi Lucca, die gekomen is om bij zijn vader te zijn.”

De aanvaller was nadat de Franse voetbalcompetitie was stilgelegd naar zijn vaderland gereisd. “Neymar houdt afstand van zijn andere familieleden zoals zijn moeder, zus of oma want hij begrijpt dat dit een moment is dat opofferingen vraagt voor de gemeenschap.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD