Nicol Kremers heeft een nieuwe lover

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het lijkt erop dat niet alleen Peter Gillis een nieuwe relatie heeft. Ook zijn ex Nicol Kremers laat via Instagram weten dat ze een nieuwe lover heeft.

Er is veel te doen geweest rondom Peter Gillis en zijn inmiddels ex Nicol Kremers. Sinds de break-up is er veel moddergooien tussen de twee en kan er bijna geen positief woord over elkaar vanaf.

Twee druppels water

Afgelopen week maakte Peter Gillis via zijn Instagram bekend een nieuwe vriendin te hebben, die toevalligerwijs als twee druppels water lijkt op zijn ex Nicol Kremers. Veel mensen geloven niet dat de liefde tussen de twee echt is, en denken dat de vrouw is gecast voor het nieuwe seizoen van zijn serie en kijkcijferkanon Massa is Kassa op SBS6.

Nieuwe lover

Ook Nicol lijkt nu een nieuwe lover te hebben. In haar Instagram Story plaatst zij een foto waarbij zij van achter door een man (genaamd Stephen) op een romantische manier wordt vastgepakt. Ze zijn samen op vakantie naar het zonnige Marbella. Onder de foto heeft Nicol het liedje I Love You Always Forever van Betty Who toegevoegd. De combinatie van de foto en dit nummer duidt toch wel op kersverse liefde tussen Nicol en Stephan. Juicekanaal Reality FBI noemt de relatie tussen de twee nu ‘Insta-official’.

Niet eens een maand geleden speculeerden mensen ook al over een nieuwe liefde van Nicol, toen zij een foto in haar Instagram Story plaatste waarbij zij een kus op haar wang kreeg van ene Nick. De twee waren toen óók samen vakantie naar Marbella. Aan Shownieuws laat Nicol echter weten dat hier geen sprake was van een nieuwe relatie, en dat de twee gewoon vrienden zijn.

Of er nu wél sprake is van een nieuwe liefde heeft Nicol noch bevestigd, noch ontkent. Wil ze met deze Instagrampost haar nieuwe vriend bekend maken, of is het stiekem een sneer naar haar ex Peter?

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLISRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck