Nicol start met OnlyFans

Nicol glijdt af naar OnlyFans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicol Kremers is met verrassend nieuws gekomen. Op Instagram deelt ze dat ze is gestart met OnlyFans, waar ze tegen betaling pikante beelden van zichzelf zal gaan delen. ,,Een nieuw avontuur.”

,,Hej lieve fans!”, begint Nicol haar bericht op Instagram bij een pikante foto. ,,Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hiermee een nieuw avontuur te starten!”

TikTok

De breuk met Peter Gillis betekende voor Nicol dat ze afscheid moest nemen van alle luxe in haar leven. Sindsdien probeert ze op allerlei manieren aan geld te komen. Via TikTok bedacht ze spellen waar mensen een bepaald bedrag voor moesten betalen.

Dít bedrag vraagt Nicol

Omdat dat niet genoeg geld opleverde, probeerde Nicol aan een baan te komen. ,,Ze heeft gesolliciteerd bij een restaurant in Kaatsheuvel maar is daar afgewezen”, meldde een bron eerder aan juicekanaal Realityfbi. Nu, een maand later, heeft Nicol nog altijd geen baan en daarom zit er maar één ding op: een OnlyFans account beginnen. Ze vraagt omgerekend ruim achttien euro per maand aan haar abonnees.

Tags

NICOLNICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck