Nieuw seizoen BenB Vol Liefde: heeft Astrid al een man?

Heeft Astrid uit B&B vol Liefde al een man of is ze gescheiden?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Voor het nieuwe seizoen hebben de deelnemers van BenB Vol Liefde hun Facebook en insta opgeschoond (van één kandidate is haar Instagram zelfs vrijwel leeg). Alleen Astrid uit Oostenrijk heeft haar verleden niet gewist. Waar is haar Robbert?

Astrid (48) zoekt een Nederlandse man. ,,De mannen hier (in Oostenrijk, red.) zijn nog heel traditioneel. Er zit een duidelijke scheiding nog tussen man en vrouw. Daar is niets mis mij, maar de mannen zijn het gewoon niet voor mij. Ik ben daar zelf ook gewoon veel te zelfstandig voor, veel te sterk en veel te direct. Ik heb ook wel iemand nodig die mij een beetje tegengas kan geven en durft te geven”. Zo vertelt ze op de site van B&B Vol Liefde.

,,Mijn plek”

Astrid (lief, zorgzaam, direct en soms ongeduldig) is moeder van twee kinderen: Olivier en Noah. Vijfeneenhalf jaar geleden vertrok ze met partner Robbert naar St Michael im Lungau waar ze sindsdien Frühstückspension Haus Nohra uitbaat. ,,Wat ik zo fijn vind hier, is de rust en de ruimte wat ik in Nederland nooit heb kunnen vinden. Ik vind het waardevol dat ik die ruimte en rust ook aan mijn kinderen kan bieden. Oostenrijk is echt mijn plek” Met geen woord rept ze over Robbert, de man met wie ze het Oostenrijkse avontuur aanging.

Spreekverbod

Is Robbert niet meer in haar leven? Zo ja, waarom wordt dat niet vermeld? In het verleden is immers gespeculeerd over de single-status van sommige deelnemers en hun behoefte aan een partner. In het vorige seizoen van BenB Vol Liefde bleken drie kandidates al een vriend te hebben. De dames kregen van RTL een spreekverbod opgelegd. Overigens zegt Astrid op zoek te zijn naar een Nederlandse man met een open uitstraling, mooie ogen en een heerlijke glimlach.

Tags

ASTRIDROBBERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck