Nieuwe vriend Vera niet blij met BZV-deelname

Vera van Dijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vera van Dijk leek boer Geert uit Boer zoekt Vrouw wel te zien zitten. De vrouw flirtte  erop los en Geert ging er graag op in. Toch vertrok ze even later omdat ze de vond dat de boer niet genoeg diepgang had. Nu heeft ze toch nog haar zin gekregen: een relatie met een leuke boer mét diepgang.

Ontmoet door honden

Tijdens de radioshow van Gijs Staverman vertelde Vera al een relatie te hebben met ene Arjan, maar veel meer wilde ze niet kwijt. Tot nu, want nu geeft ze een interview aan weekblad Privé waarin ze alles verteld over haar nieuwe liefde. ,,Midden november, een week na de opnamen bij Geert, was ik mijn geliefde dobermann pinscher aan het uitlaten bij de zandverstuiving bij Bedaf”, vertelt Vera over haar ontmoeting met Arjan. Daar liep de boer met zijn hond, en de twee beesten konden het goed met elkaar vinden, waardoor Vera en Arjan met elkaar aan de praat raakten.

‘Nuchtere boer’

Toen de twee een relatie kregen, moest BZV nog uitgezonden worden. Vera vertelde Arjan dat zij meedeed, en dat vond de boer niet zo leuk. ,,Hij vond het niets. Arjan is superlief en hij heeft een goed hart, maar het is echt een nuchtere Brabantse boer.” Arjan heeft dan ook alleen de eerste aflevering gekeken, en toen pas weer toen Vera niet meer in de afleveringen voorkwam. ,,Ondertussen mocht hij niet zeggen dat hij wat met mij had. Voor hem dus lastig, er kwam echt veel op hem af.” Maar ook Vera kreeg heel wat te verduren, want over haar werden veel lelijke dingen op sociale media geschreven. ,,Arjan heeft me er echt doorheen gesleept. Dat schept ook een band.”

Tags

ARJANBOER ZOEKT VROUWVERA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck