Humberto Tan komt steeds verder alleen te staan

Humberto
Door: DitjesenDatjes
28-08-2017

RTL Late Night wordt een ‘Onemanshow’. Vanaf komend seizoen heeft Humberto Tan geen sidekicks meer. Er wordt gespeculeerd dat dit misschien wel het laatste seizoen is van Tan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

RTL Boulevard

Marieke Elsinga was een jaar lang de sidekick van Tan, en ook tijdens de zomermaanden stond ze Beau bij. Eerder al verhuisde voormalig hulpje van Tan, Luuk Ikink, naar RTL Boulevard. Ook Elsinga vertrekt naar boulevard.

Tan zit vanaf komend seizoen dus alleen in de studio. Wel bestaat de kans dat hij ondersteund wordt door een verslaggever of reporter. Zeker is dat nog niet.

Panorama

De kijkcijfers van RTL Late Night zijn de afgelopen tijd flink gedaald. Waarschijnlijk heeft de affaire met Dionne Stax de cijfers geen goed gedaan. Daarnaast speelt ook de populariteit van Beau als presentator van RTL Summer Night misschien een rol. Veel kijkers vinden Beau namelijk beter dan Tan.
Het mannenblad Panorama spreekt over territoriumdrift. Vooral ook omdat Tan in een tweet naar acteur Tatum Channing spreekt van ‘zijn’ programma, terwijl hij het over RTL Summer Night heeft.

Daarnaast gaat ook het gerucht dat Tan het niet goed kan vinden met Elsinga, en dat ze daarom weggaat. De officiële reden van het vertrek is omdat Elsinga graag reportages wil maken.

Fotografiebedrijf

Volgens nieuweburen.nl bereidt Tan een carrièreswitch voor. Het blijkt namelijk dat hij vanaf 1 juli een eigen fotografiebedrijfje is begonnen. De eenmanszaak heet HT Fotografie. Dat hij kan fotograferen konden we al zien in het programma ‘Het perfecte plaatje’, waarin bekende Nederlanders hun fotografiekunsten konden laten zien. Humberto won het programma, en daarmee een fotoreportage in National Geographic.

 

 

Meer DenD