Ons droomhuis staat in Salles-Lavalette (Périgord, Frankrijk) 

Door: DitjesDatjes
26-10-2018

Cijfer 9,6 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 Rijdend op zijn oude BMW stuitte Frans van Hombergh in 1999, kort voor de Grand Tempête (een gruwelijke storm van drie dagen die rond de kerst in Frankrijk een ravage aanrichtte) op Le Maine Menot.  

,,Aanvankelijk was het een vervallen wijnschuur”, vertelt Frans van den Hombergh. ,,Maar daarvan is niets meer terug te zien!” Het was het ,,fenomenale uitzicht” waar Frans als een blok voor viel. ,,De streek is prachtig, de keuken geweldig en steden als Cognac, Bordeaux en Bergerac liggen om de hoek. Daar hadden Susan (Mullens, red.) en ik graag een dijk van een verbouwing voor over.” Het huis is voor jong en oud van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig privé zwembad. En Susan biedt op aanvraag heerlijke maaltijden aan, die dan ook gretig worden afgenomen.  

Le Maine Menot biedt onderdak voor groepen tot 24 personen. Frans: ,,Regelmatig ontmoeten meerdere gezinnen, vrienden of creatieve groepen elkaar om hier een week samen te verblijven. Je huurt Le Maine Menot altijd exclusief en bent dus alleen met je eigen groep, waardoor elk privéfeest hier kan worden gehouden. Als het huis even niet verhuurd is, zijn Susan en ik er voor onderhoud en genieten we zelf van de luxe die Le Maine Menot te bieden heeft.” 

 

Beoordelingen huurders: 

Martine, Vught 

,,Heerlijk zwembad, mooie terrassen, kortom super locatie voor wie wil genieten van de rust en charme van het Franse platteland.” 

Caroline, Amsterdam 

,,Le Maine Menot is een prachtig groot vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien. Het huis is ook erg geschikt voor kinderen, er is zelfs een grote speelkamer aanwezig.” 

Informatie: 

– Geschikt voor 24 personen 

– Van oorsprong een oude wijnschuur 

– Met zwembad én sauna 

– Snelcode Micazu.nl: 1156 

– Geen boekingskosten! Je betaalt direct aan de eigenaar 

 

www.micazu.nl

Meer DenD