Ontdooit boer Marnix eindelijk?

Door: DitjesenDatjes
05-10-2018

Vrouwelijke kijkers gruwelen week na week van de botte boer Marnix. Hij zou ‘narcistisch’ zijn, en daarnaast totaal geen interesse tonen in de dames. ‘Het is de grote Marnix-show’ schreef iemand zelfs op Twitter. In het voorproefje van komende aflevering van Boer zoekt Vrouw is te zien dat Marnix zichzelf eindelijk van zijn zachte kant laat zien.

Overalls

Misschien probeerde Marnix zich nu van zijn hartelijke kant te laten zien, want de kamer waar de drie uitgekozen dames mogen logeren heeft hij opgefleurd met een grote bos gladiolen. Op tafel staat ook nog een doos met roze overalls. Op de achterkant staat ook nog eens hun naam gedrukt. ,,Nu maar hopen dat ik de juiste maten heb. Anders heb ik een probleem”, zegt de boer tegen Yvon, die haar ogen niet kan geloven. Maar al snel komt ‘de ware’ Marnix weer naar boven, als Yvon hem een complimentje geeft: ,,Wat schattig nou, dat je dat doet!”, zei Marnix, die het compliment duidelijk niet in ontvangst kon nemen: ,,Ja, hou maar op.”

De Kneet

Echt subtiel is boer Marnix niet te noemen. Al in vorige afleveringen kwam zijn bijzondere karakter naar voren, en al snel werd duidelijk dat hij niet de charmes van zijn vader ‘De Kneet’ heeft geërfd. Hij maakte de dames bij de speeddates duidelijk dat hij maar één keer een bosje bloemen geeft, en dat is nu. Daarna nooit meer. Bij de dagdate vroeg hij geen één persoonlijke vraag aan de dames, en terwijl de vrouwen dat nogal opmerkelijk vonden vond Marnix de dag prima gaan. Het is duidelijk dat Marnix het meende toen hij zei; ik wil altijd mijn zin krijgen.

De vrouwen die als een blok zijn gevallen vinden het niet erg dat Marnix zo bot doet. Stuk voor stuk denken ze dat hij een klein hartje heeft.

Meer DenD