Op1 zakt door het ijs met CDA-lijsttrekkers

Goed bekeken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Dan heb je dé twee CDA-kandidaten Pieter Omtzigt en Hugo de Jonge aan je talkshow-tafel en wat bak je daar dan van? Helemaal niets!

Zelden zó veel prutswerk bij elkaar gezien als op maandagavond bij Op1. Je weet dat in deze stille sportzomer vrijwel alle aandacht uitgaat naar de strijd om de macht binnen het CDA. Dat beide kandidaten ook hunkeren om inhoudelijk met elkaar in debat te gaan. Nota bene een dag voor het sluiten van de stembussen krijg je de kans op politiek vuurwerk in je latenightshow. Van dat debat kwam dus niets terecht.

De twee presentatoren Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra zakten al volledig door het ijs met een paar flauwe dilemma’s bedacht door de redactie: Derksen of Akwasi, protesterende boeren of Carola Schouten, regeren met Baudet of met Marijnissen?

Is dat het niveau van onze publieke omroep?
En daarna: geen scherpte in de vraagstelling, de kandidaat-lijsttrekkers confronteren met oud nieuws en het blootleggen van de verschillen tussen de twee kemphanen bleef simpelweg uit.

Paul Witteman, Twan Huis, Jaap van Meekeren, Henk van Hoorn, Max vanWeezel, Ferry Mingelen, Frits Wester, Ton Elias. Ze zouden het allemaal anders, beter hebben gedaan.

En waarom aan Joop Zoetemelk, Robért van Beckhoven en André van Duin geen voucher is gegeven voor een andere Op1 is ook nog eens verbazingwekkend. Of waren ze na dit vage schijndebat al uitgepraat over politiek?
Amateurs.

Tags

ANDRÉ VAN DUINCAROLA SCHOUTENERIK DIJKSTRAFRITS WESTERHUGO DE JONGEPAUL WITTEMANTHIERRY BAUDETWILLEMIJN VEENHOVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck