Oud-handbalster Visser wordt spelersmakelaar

Door:
18-06-2020

Voormalig handbalinternational Maura Visser wordt spelersmakelaar. De oud-international gaat werken voor sportmanagementbureau Grandslam Sports & Media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Visser was met SG BBM Bietigheim nog in de race voor de landstitel in Duitsland, maar de competitie werd door de uitbraak van het coronavirus abrupt beëindigd. Dat betekende ook meteen het einde van de loopbaan van de oud-international.

“Het einde van een lang handbaltijdperk voor mij”, zegt de 35-jarige Visser tegen handbalinside.nl. “Helaas niet op een gehoopte en gedroomde manier door het corona-virus. Mijn hart ligt bij deze sport. Mijn weg heb ik met behulp van de mensen die dichtbij mij stonden uitgestippeld.”

Visser speelde in Nederland voor Hellas en Quintus en daarna in de Deens een Duitse competitie. Met SG BBM Bietigheim werd ze in 2017 en 2019 landskampioen. “Ik gun elke speelster of speler hun sportieve droom en ik vind het een eer en een uitdaging om hen zo goed mogelijk daarin te begeleiden. Zelf heb ik de afgelopen 13 jaar mijn ervaringen in Denemarken en Duitsland mogen verzamelen en helaas ook daar meegemaakt wat er mis kan gaan bij clubs. Het is zo’n fijn gevoel als er dan iemand is die je altijd kan helpen en voor je klaar staat.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD