Overleden supporter schenkt Norwich City geld voor een rondje

Door:
12-01-2020

Een trouwe supporter van Norwich City heeft in zijn testament laten opnemen dat een deel van zijn geld naar de spelers van zijn favoriete club gaat. Barrie Greaves, die eind vorige maand op 83-jarige leeftijd overleed, schonk 100 pond (omgerekend bijna 120 euro) aan de spelersgroep van ‘The Canaries’. De spelers konden daarmee een drankje kopen om op hem te toasten, zo was het idee van Greaves.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Hij zei dat het was om ze te bedanken voor alle entertainment, in goede en slechte tijden”, zei zijn dochter Sarah tegen de BBC. Norwich City, de club van keeper Tim Krul, staat in de Premier League onderaan. De ploeg verloor zaterdag op Old Trafford met 4-0 van Manchester United. Na afloop publiceerde Norwich City een foto van de spelers die in het hotel tijdens een diner hun glas omhoog houden. “Cheers, Barrie!”, staat erbij.

Greaves was zo’n 70 jaar supporter van Norwich City. Hij zat vaak met zijn kleinkinderen op de tribune van Carrow Road, de thuishaven van de ploeg. Greaves had ook instructies achtergelaten voor zijn uitvaart. Het moest een feestje worden en in ieder geval niet worden gehouden op een dag dat Norwich City speelt.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD