Patricia gaat verhuizen!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De Nederlandse zangeres en mediapersoonlijkheid Patricia Paaij (70) heeft onlangs haar huis in Zundert verkocht, meldt de website ‘Bekende Buren’. De villa, met maar liefst een perceel van 340 M2, had de vraagprijs van €249.000. Goed nieuws voor Paaij en haar man Robbert Hinfelaar, want het huis is verkocht voor €251.000.

Patricia en Robbert kochten het romantische stulpje in 2017 voor €230.000, waarbij ze een hypotheek vestigden van 3 ton. In eerste instantie vroeg de tv-ster €275.000, maar helaas voor het stel, hebben ze moeten zakken in de vraagprijs. Ondanks de lagere prijs, zou Patricia ongeveer een winst hebben gemaakt van €21.000.

Schulden?

De reden voor de verhuizing is nog niet bekend. Patricia heeft altijd aangegeven oud te willen worden in de villa. Of er misschien financiële problemen spelen is niet bekend, maar het zou niet de eerste keer zijn. In 2017 zou La Paay het financieel moeilijk hebben gehad, en onder andere een enorme hypotheek op haar huis in Lijnderdijk hebben gevestigd.

Een kijkje in de villa

De woning omschrijft zichzelf als ‘klassiek’. Een romantische en minimalistische uitstraling, met de kleuren zwart, donkergrijs en crème. Maar La Paay zou La Paay niet zijn als er in de slaapkamer niet een enorme cover van haar op de PlayBoy, aan de muur zou hangen.

Als alles goed gaat vindt de overdracht op éen mei plaats.

Tags

PaaijPaayPatriciapatricia paaijPatricia PaayRobbert HinfelaarVerhuizenZundert

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie