Peter Gillis geeft update over zoon Mark

Peter geeft update over toestand zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis heeft een update gegeven over de situatie van zijn zoon Mark, die vecht tegen een ziekenhuisbacterie en een longontsteking. Op Instagram schrijft Peter dat de situatie van Mark nog altijd onzeker is. ,,Maar we zijn voor het eerst hoopvol.”

Mark werd in korte tijd plotseling heel ziek. In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni is hij in kritieke toestand opgenomen. Al snel werd Mark overgebracht naar de intensive care, omdat zijn toestand ernstig is.

Tweede longontsteking

,,Mark heeft er een nieuwe ontsteking bijgekregen en kampt met hoge koorts. Inmiddels is hij weer stabiel, maar het is een vreselijke rollercoaster”, vertelt Wendy van Hout, de vriendin van Peter, aan weekblad Privé. ,,Wij wijken geen moment van zijn zijde.”

Update

Op Instagram geeft Peter een update over de situatie van zijn zoon. ,,De dokters en verpleegkundigen bieden uitstekende zorg”, schrijft hij bij een foto waar hij de hand van zijn zoon vasthoudt. ,,De laatste behandeling lijkt gelukkig aan te slaan en de ontstekingswaarden en koorts zijn aan het zakken.”

Peter schrijft dat de familie voor het eerst hoopvol is. ,,Maar het is nog heel onzeker. Bedankt voor alle lieve berichten en de rust die ons als familie wordt gegund.”

Tags

MARK GILLISPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck