Pierre van Hooijdonk en vrouw na 30 jaar uit elkaar

Pierre Hooijdonk
Door: DitjesenDatjes
10-06-2020

Pierre van Hooijdonk en zijn vriendin Corine gaan uit elkaar. Dat maakt de voormalig voetballer zelf bekend. De twee waren dertig jaar samen en hebben twee kinderen.

‘Koek is op’

Enkele maanden geleden al vertelde Pierre dat hij en Corine in een relatiecrisis zaten. ,,Er hangt inderdaad een donkere wolk boven onze relatie. We verkeren in een relatiecrisis”, zei hij nadat er geruchten over een breuk rondgingen. Destijds had de ex-voetballer nog hoop dat het goed zou komen omdat zowel hij als Corine niet opgaven en bereid waren te werken aan hun relatie.

Maar nu is het dan toch over. ,,Onze relatie is voorbij”, bevestigt Pierre nu aan weekblad Story. ,,We hebben er samen hard aan proberen te werken, maar zijn tot de conclusie gekomen dat dit het beste is voor ons beiden. Er is geen ander in het spel, maar de koek is op na een relatie van dertig jaar.”

Corine is een tijd geleden ergens anders gaan wonen in de hoop dat afstand creëren hen juist dichter bij elkaar zou brengen. Dit bleek helaas niet het geval te zijn. ,,Dat is niet gebeurd. Corina blijft voorlopig in dat huis wonen tot ze wat anders heeft gevonden.” De twee gaan als vrienden uit elkaar. Voor zichzelf, maar vooral ook voor hun twee kinderen Sidney (20) en Fay (16). 

DenD promoties