Pikante en opmerkelijke foto Yolanthe

Yolanthe Cabau
Door: Lies Jansen
30-01-2020

Yolanthe Cabau deelde vandaag een pikant kiekje op haar Instagram. De tv-ster is aan het genieten van haar zonnige vakantie. Terwijl Yolanthe met een smoothie staat te poseren in haar bikini, weet ze heel wat positieve reacties te scoren. Echter, zitten er een paar opmerkelijke reacties tussen en roept de foto bij sommige kijkers de vraag op: echt of fotoshop?

‘Wesley, hoe kun je zoiets laten gaan?’

Wesley Sneijder, de man van Yolanthe, wordt een aantal keer genoemd. ,,Oh Wesley hoe kun je zoiets nou laten gaan”, is één van de reacties onder de foto. ,,Is er een verzoening mogelijk Wesley”, luidt een andere reactie. Eerder schreven we al over het huwelijk tussen Yolanthe en Wesley. Waar de twee nu samen aan zouden werken.

Taille Yolanthe

Maar ook haar taille blijft niet onbesproken. Volgens een aantal kijkers is deze wel heel opvallend slank. Zo circuleren vragen over fotoshop of cosmetisch chirurgische ingrepen rond. In een foto die wordt vergeleken met een foto van 9 weken terug lijkt haar taille wel een centimeter dunner.

Eerder werd Yolanthe beledigd met een opmerking door Sander Schimmelpenninck. Hij noemde haar ‘een kat met het syndroom van down’. Met een foto als deze lijkt ze haar titel ‘één van de mooiste vrouwen van Nederland’ weer terug te nemen. 

 

 

 

 

 

Meer DenD