Politie twijfelt over Ellie Lust

Door: Tanja Brouwer
03-04-2018

De politie is geen fan van de televisiecarrière van Ellie Lust. Dat maakte de politieagente gister tijdens Pauw bekend.

Wie is de Mol

Nadat Ellie in 2016 meedeed aan Wie is de Mol werd ze bekend bij het grote publiek. Ze kwam al eens op televisie als woordvoerder van de politie bij Opsporing Verzocht, maar Wie is de Mol was haar doorbraak. Sindsdien heeft ze de ambitie om meer televisiewerk te doen. Ze was dan ook blij toen ze haar eigen programma ‘Ellie op patrouille’ kreeg.

De politie is niet zo blij met de televisie-ambities van hun bekendste werknemer. “Ik ben ingewikkeld voor de politie. Ik onderscheid me op deze manier”, zegt Ellie in Pauw. Er zijn heel veel collega’s die zich op de een of andere manier onderscheiden. Maar het is af en toe toch wel een beetje een geharnaste organisatie, dus dat vindt men lastig.”

Gesprek

Ellie Lust heeft gesprekken met de politie want haar werkgever weet niet zeker of zo’n bekende agente wel handig is. “We hebben daar gesprekken over en gaan daar ook goed uitkomen, wat de uitkomst ook gaat zijn.” De uitkomst is nog even afwachten.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen