Populariteit Meghan en Harry raakt dieptepunt

Harry en Meghan
Door: Eva Steins
24-11-2020

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben de afgelopen jaren een hoop te verduren gehad. Zodra bekend werd dat Harry en Meghan in het huwelijksbootje zouden stappen werd het stel, en vooral Meghan, overladen met kritiek en pesterijen. Jaren later lijkt het vuur nog steeds niet te zijn gedoofd…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een Britse krant schijnt het licht op de afnemende populariteit van Harry en Meghan. Het lijkt van kwaad tot erger te gaan, zeker na het vertrek van the Sussexes naar de Verenigde Staten. Harry en Meghan trokken zich begin dit jaar terug en namen afstand van hun koninklijke titels. Het paar besloot te stoppen als actieve leden van het Britse koningshuis en vertrok naar de Verenigde Staten.

De poll geeft een duidelijk antwoord op de vraag ‘Zou jij Harry en Meghan weer steunen als zij zich weer zouden aansluiten bij de koninklijke frontlinie?’

Maar liefst 93% van de mensen die deze poll invulden antwoord ‘nee’ op deze vraag…

Pers

Meghan vertelde in een podcast hoe erg de pesterijen haar hebben beschadigd. ,,Er werd mij verteld dat ik in 2019 de meest getreiterde persoon ter wereld was, man of vrouw.”

Het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Met de komst van het vierde seizoen van The Crown, wordt een uniek kijkje gegeven in het verhaal van Diana. De serie is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen, die ook nu nog lijken plaats te vinden in het Britse koningshuis. Critici wijzen erop dat Diana en Meghan beiden onredelijk slecht behandeld werden.

,,De Britse koninklijke familie heeft Diana vreselijk behandeld. Als je naar het nieuwe seizoen van The Crown kijkt, dan draait je maag gewoon om. Het is vreselijk wat zij, nota bene op zeer jonge leeftijd, heeft moeten doorstaan. Maar terwijl je denkt dat die familie daar iets van geleerd zou hebben, blijkt het tegendeel waar. Want de geschiedenis herhaalde zich toen Meghan in het leven van Harry kwam”, aldus een bron.

LEES OOK:

‘Queen Elizabeth veroorzaakte vertrek Harry en Meghan’

Meer DenD