Preud’homme zegt ‘nee’ tegen FC Twente

Door:
01-06-2020

Michel Preud’homme heeft ‘nee’ gezegd tegen het aanbod van FC Twente om terug te keren als trainer. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws zou Preud’homme in Enschede de vrije hand krijgen om de club ook op technisch vlak te reorganiseren. De oud-keeper wil zijn huidige werkgever Standard Luik echter trouw blijven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De 61-jarige Belg was in het seizoen 2010-2011 al trainer van FC Twente, destijds de kampioen van Nederland. Onder leiding van Preud’homme veroverde Twente de KNVB-beker. De landstitel ging op de slotdag in een rechtstreeks duel naar Ajax. Ondanks een doorlopend contract vertrok Preud’homme toen naar Saudi-Arabië.

Preud’homme keerde in 2018 terug bij Standard Luik, de club waarbij hij eerder als speler en trainer al werkte. De voormalige ‘Rode Duivel’ werd niet alleen aangesteld als trainer, maar ook als technisch directeur en vicevoorzitter. Preud’homme maakt binnenkort bekend of hij doorgaat als trainer van de ‘Rouches’ of dat hij die functie laat vallen.

FC Twente zoekt niet alleen een nieuwe trainer, na het vertrek van Gonzalo Garcia, maar ook iemand die Ted van Leeuwen opvolgt als technisch directeur.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD