Prins Harry begraaft strijdbijl met familie

Harry begraaft strijdbijl met familie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry probeerde de strijdbijl te begraven toen hij zich bij zijn familie voegde in een BBC-documentaire ter nagedachtenis van prins Philip. Het is het eerste ‘familieproject’ waar Harry aan deelneemt sinds hij met Meghan naar Amerika verhuisde.

Eerbetoon

In de documentaire Prince Philip: The Royal Family Remembers, halen alle kinderen en volwassen kleinkinderen van prins Philip herinneringen op aan hem.

De interviews begonnen begin 2021 om de honderdste verjaardag van Philip in juni te vieren. Maar sinds hij op 9 april overleed, twee maanden voor zijn grote dag, is het programma een ontroerend eerbetoon geworden. De interviews werden gefilmd voor en na zijn dood en werden afzonderlijk afgenomen.

Eerste ‘familieproject’ voor Harry

Het is het eerste ‘familieproject’ waar Harry aan deelneemt sinds hij met Meghan vertrokken is naar Amerika en zijn koninklijke taken naast zich neerlegde.

Volgens The Sun wordt in de documentaire duidelijk dat iedereen het erover eens is dat hij ‘een man als geen ander was’ en een ‘enorme leegte in hun leven heeft achtergelaten’. Ook Harry was het daarmee eens.

,,Ik mis vooral zijn gevoel voor humor. Maar ik mis hem meer voor mijn oma omdat ik weet hoe ongelooflijk sterk ze met hem was. Maar ik weet ook dat ze het goed zal doen zonder hem”, aldus Harry volgens The Sun in de documentaire. Met die woorden lijkt Harry de strijdbijl met zijn familie te hebben begraven.

Tags

EERBETOONPRINS HARRYPRINS PHILIPSTRIJDBIJL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie