‘Prins Harry was jaren ongelukkig’

Prins Harry
Door: Tanja Brouwer
12-06-2020

Prins Harry had al ver voor hij zijn liefde Meghan ontmoette plannen om te emigreren. Dat staat te lezen in het nieuwe boek Finding Freedom over de ‘vlucht’ van Harry en Meghan uit de greep van het Britse hof. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zaadjes eerder gepland’

Hoewel Britse media anders beweerden, lijkt het erop dat het niet Meghan was die de drijvende kracht was achter de verhuizing, maar prins Harry zelf! In het nieuwe boek ‘Finding Freedom’ dat over Harry’s verlangen gaat om te ontsnappen aan zijn koninklijke afkomst, staat dat hij al heel lang weg wilde en lang ongelukkig is geweest.

,,De zaadjes van de ‘Megxit’ waren al veel eerder gepland, nog voordat ze gingen trouwen. De waarheid is dat Harry voor een lange tijd erg ongelukkig is geweest”, zou een bron hebben gezegd. ,,Hij en Meghan hebben het uitgebreid gehad over welke richting ze op zouden gaan als ze gingen trouwen.”

Aangifte

Op dit moment wonen Harry en Meghan in Los Angeles, op enkele kilometers afstand van de moeder van Meghan. Hoewel het koppel probeert te ontsnappen aan hun bekendheid en de media, lukt dat nog niet. Onlangs belde Harry nog de politie omdat hij en zijn vrouw werden lastiggevallen door overvliegende drones. 

Meer DenD