Prinses Laurentien over TikTok-filmpjes Eloise: ‘Het is een leerproces’

Prinses Laurentien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De ‘social media prinses’ Eloise van Oranje maakte afgelopen weekend de tongen los met een bijzonder filmpje. Gravin Eloise deelde op social media-netwerk TikTok een filmpje waarin zij dansend te zien was met haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien. Wat vonden haar ouders daarvan?

‘Gravinfluencer’ Eloise geeft als eerste en enige lid van de koninklijke familie een uniek kijkje in haar privéleven. De gravin plaatst regelmatig foto’s en video’s op sociale kanalen zoals Instagram en TikTok. Afgelopen weekend ‘brak’ Eloise het internet met een uniek filmpje: een dansende Laurentien en Constantijn…

Filmpje

Op het -licht ongemakkelijke- filmpje is te zien hoe ouders Laurentien en Constantijn meedansen en de camera in lachen. Social media ontplofte, met voornamelijk hele positieve reacties op het filmpje.

Het filmpje werd niet lang erna verwijderd van Eloise’s TikTok. Dit gebeurde nadat vader Constantijn reageerde op zijn TikTok-debuut: ,,Dochters en social media…zucht.”

Conclusies

Aan tafel bij Beau benadrukt prinses Laurentien dat Eloise het filmpje zelfstandig verwijderde. ,,Ze heeft zelf haar conclusies getrokken.”

Laurentien vertelt dat Eloise oud genoeg is om haar eigen keuzes de maken. ,,Natuurlijk zijn we er om haar dingen in te fluisteren. Maar we hebben vertrouwen in haar. Het leven is een leerproces, ook voor haar.”

Eloise’s moeder is blij dat Eloise zo veel lol uit haar leven haalt. ,,Het belangrijkste is dat Eloise zichzelf blijft en dat zij stevig in haar schoenen staat. En kijk hoe vrolijk ze is”, zegt ze over het filmpje. “Ze viert het leven.”

LEES OOK:

Grote stap voor Gravin Eloise

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJELAURENTIENORANJE BOVENPRINS CONSTANTIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck