‘Prinsessen groot fan van Jandino’

Jandino
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Prinses Amalia en haar zusjes Alexia en Ariana zouden hebben genoten van de films Bon Bini Holland. Dat laat Jandino Asporaat weten op zijn Instagram. Hij had dat te horen gekregen van koning Willem-Alexander tijdens de uitblinkerslunch die dinsdag 30 juni plaatsvond.

‘Gek gemaakt met Bon Bini’

Op zijn Instagram schrijft Jandino het volgende: ,,Het leukste vond ik toch, dat de Koning zei; onze dochters hebben ons gek gemaakt met de Bon Bini Holland films.”

Uiteraard hebben Jandino en de andere genodigden, allemaal Nederlanders die het afgelopen jaar allemaal ergens in hebben uitgeblonken, het ook over andere dingen gehad met de Koning en zijn vrouw Máxima., ,,Mooie gesprekken gevoerd en gelachen. Ik waardeer hun maatschappelijke betrokkenheid”, schrijft Jandino daarover.

Andere bekende genodigden van de lunch waren actrice Hannah Hoekstra, zangers Davina Michelle, handbalster Estavana Polman en vlogger Nienke Plas. Ook een aantal minder bekende Nederlanders waaronder mensen die zich inzetten als vrijwilliger en een bijzondere prestatie hebben geleverd in de wetenschap en het bedrijfsleven schoven aan op het paleis.

https://www.instagram.com/p/CCD6QGRhsxy/

Tags

ARIANEBON BINIDOCHTERSJANDINO ASPORAATKONINGMAXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck