Rashford zet zich met kerst in voor daklozen

Door:
17-10-2019

Marcus Rashford heeft zijn hart op de goede plek zitten. De Engelse aanvaller van Manchester United gaat aan het einde van het jaar rond de feestdagen pakketten met kleding en verzorgingsproducten uitdelen aan dak- en thuislozen. “Ik ben geboren en getogen in Manchester. En deze kerst wil ik iets terugdoen voor deze geweldige stad”, schreef Rashford op Twitter. “Ik ben enorm trots op waar ik vandaan kom, ik hou van deze stad en ik waardeer alle steun die ik door de jaren heen van Manchester heb gekregen. Dit is mijn manier om de mensen te helpen die anders misschien niet zo’n fijne kerst zouden hebben.”

Advertentie

De 21-jarige international bezorgde vorig jaar samen met zijn familie al wat cadeaupakketten in Manchester bij mensen die dat nodig hebben. “Dat was heel fijn om te doen. Deze keer willen we nog veel meer mensen op een effectieve manier bereiken”, aldus Rashford, die samen met een bedrijf de actie ‘In the box’ heeft opgezet. De aanvaller van ManUnited roept het publiek op om ook mee te doen.

Rashford wil zoveel mogelijk schoenendozen vullen met spullen die voor dak- en thuislozen van pas komen, zoals handschoenen, een hoed, sokken, thermisch ondergoed, een tandenborstel en tandpasta, een zaklamp, deodorant en zeep.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD