Reclamestunt Overijsselse band: alles voor aandacht

Door: DitjesenDatjes
24-10-2017

Een promotiestunt van de Overijsselse band Bökkers is in het verkeerde keelgat geschoten. Utrechtse politie en horeca zijn boos, dat de zanger van de band deed alsof hij in elkaar geslagen zou zijn.

Zondagavond plaatste Hendrik Jan Bökkers een foto van zichzelf op Facebook. Zijn knokkels bebloed, blauwe ogen en wonden bij zijn slapen. Hij beweerde dat hij in elkaar geslagen was. Na hun optreden in Utrecht ging de band nog ergens wat drinken, maar hij schreef dat dat niet goed afliep. “Leuk volk daar…Sinds wanneer hoort vechten bij een avondje zuipen? Goddomme.”

Na afloop van ons optreden gisteren nog even Utrecht in geweest. Leuk volk daar… Sinds wanneer hoort vechten bij een avondje zuipen? Goddomme…

Geplaatst door Hendrik Jan Bökkers op Zondag 22 oktober 2017

 

Kroeg

De Utrechtse horeca-wijkagent Emile Vermeulen ging gelijk aan de slag om uit te zoeken wat er gebeurd was, en wie betrokken waren bij de vechtpartij. Hij vroeg de band in welke kroeg ze waren tijdens de vechtpartij, maar dat wilden ze niet zeggen.

Uiteindelijk bleek dat de hele vechtpartij verzonnen was! Het was een grote promotiestunt voor hun nieuwe single, die gister uitkwam.
Vermeulen is niet blij met de stunt, en ook andere mensen kunnen dit niet waarderen.
Het management van de band wil niet reageren.

Meer DenD