‘Reputatie Yvon Jaspers hersteld’

Door: DitjesenDatjes
11-05-2020

Week na week kregen de boeren veel kritiek. Bastiaan, Annemiek en vooral Geert kregen het flink voor hun kiezen, maar ook Yvon Jaspers kon soms beter niet op Twitter kijken. Gelukkig heeft ze volgens velen het gisteravond weer helemaal goed gemaakt.

‘Wat is er gebeurd?’

Kijkers ergerden zich eerder dit seizoen aan de ‘kinderachtige’ gesprekjes die Yvon zou voeren met de weggestuurde briefschrijvers. Ze ging dan naar de slaapkamer en ging op het bed zitten terwijl de weggestuurde de laatste spulletjes in de koffer deed. ‘Wat is er gebeurd?’, was altijd haar eerste vraag.

Gisteravond heeft ze volgens veel kijkers laten zien dat ze zeker in staat is om betere vragen te stellen en te ontdekken waar de pijnpunten zaten. Zo durfde ze boer Geert hard aan te pakken en te zeggen dat hij misschien meer interesse had moeten toen in zijn vrouwen en zei ze tegen boer Geert Jan dat hij het wel erg moeilijk voor zichzelf maakte.

Reputatie hersteld

Er lijken maar weinig winnaars te zijn van dit seizoen van BZV want de liefde was maar voor een paar weggelegd, maar Yvon is ook een beetje de winnares. Haar reputatie, die voor dit seizoen ‘verpest’ was door alle commotie rondom haar nevenwerkzaamheden, is minstens net zo goed als daarvoor.

Meer DenD