Rico Verhoeven over acteercarrière: ‘Dit is pas het begin’

Rico Verhoeven over acteren: 'Dit is nog maar het begin!'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Rico Verhoeven heeft zijn eerste grote filmrol te pakken. De kickbokser is vanaf deze week te zien in de Hollywoodfilm Black Lotus. Verhoeven heeft met acteren zijn ‘volgende passie’ gevonden, vertelde hij zondagavond in de RTL 4-talkshow Humberto.

De sportman is vanaf komende week te zien in de nieuwe Hollywoodfilm. ,,Het is uiteraard pas het begin. Ik blijf uiteraard actief sporter, maar ik wil langzaam maar zeker overvloeien.” Rico vond de lange draaidagen op de set geen enkel probleem. ,,Ik stond te stuiteren als een kind in een snoepwinkel”, aldus Verhoeven.

Comedy

De kickbokser zou ik de toekomst graag nog ‘Marvel-dingen’ of comedy doen. ,,Maar ik sta eigenlijk wel voor allerlei dingen open.” Hij begint binnenkort aan iets ‘heel leuks’. ,,Maar daar mag ik nog niks over vertellen.”

Wereldpremière

Verhoeven heeft een drukke dag vandaag. Hij blaast, naast de wereldpremière van Black Lotus vanavond, ook nog eens 34 kaarsjes uit. ,,It’s my birthday and the world premiere of Black Lotus all on 1 day, my 34th birthday will be one to remember”, schrijft de jarige sporter op Instagram.

Tags

HOLLYWOODRICO VERHOEVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck