Rico Verhoeven zwaargewond

Rico verhoeven zwaargewond geraakt
Door: Charlotte Wijnen
18-07-2022

Rico Verhoeven laat op Instagram enge beelden van zichzelf zien. Hij heeft een aantal diepe wonden in zijn lijf en een bebloed gezicht waardoor hij zwaargewond lijkt te zijn geraakt. Wat is er gebeurd?

Rico heeft een rol weten te bemachtigen in de film The Black Lotus. Het is een Engelstalige film die hij ook coproduceert. De opnames zijn op dit moment in volle gang en Rico laat zo af en toe een voorproefje zien op Instagram.

Diepe wonden en bebloed gezicht

,,Het was een zware dag”, zegt Rico terwijl hij laat zien hoe hij er momenteel op de filmset bijloopt. Hij heeft een gescheurd ‘t-shirt aan waardoor de diepe wonden in zijn lijf goed zichtbaar zijn. Ook zijn gezicht is flink toegetakeld: hij zit helemaal onder het bloed en één oog kleurt vuurrood.

The Black Lotus is een spannende actiefilm en Rico kruipt in de huid van een ex-militair die zijn vrouw moet redden uit handen van slechte mannen. En dat gaat er hard aan toe, zo is te zien aan de beelden op zijn Instagram. In de film wordt zijn personage flink toegetakeld.

Meer DenD