Rob Kamphues (59) valt voor veel jongere vrouw

Door: Tanja Brouwer
20-12-2019

Het liefdesleven van Rob Kamphues (59) is veelbewogen. Hij was een tijdje single, maar toch heeft hij zijn ogen weer laten vallen op een vrouw. Hij is verliefd geworden op de 29 jaar jongere Anna Arendshorst. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Direct onder de indruk

Anna en Rob leerden elkaar kennen via de Formule 1. Rob is Formule 1-presentator voor Ziggo en Anna werkt daar als model. ,,In 2019 zag ik Anna voor het eerst op het stratencircuit van Monaco. Ik was direct onder de indruk en deed ontzettend mijn best om contact met haar te krijgen”, zegt Rob tegen weekblad Story. Rob wilde alleen niet haar aandacht omdat hij een oogje op haar had, maar omdat hij met haar wilde samenwerken.
,,Ik wilde dat ze gastvrouw in het Formule 1 Café zou worden. Ze is prachtig om te zien en heeft ook nog echt verstand van deze autosport.”

Gastvrouw is Anne nooit geworden, maar ze bleven elkaar vaak zien. ,,We werden verliefd en sinds een half jaar hebben we een relatie”, zegt Rob tegen het weekblad. De twee schelen maar liefst 29 jaar met elkaar, maar dat vindt de presentator geen probleem. ,,We zijn heel gelukkig samen en het leeftijdsverschil maakt ons niet uit. Aan samenwonen denken we nog niet. Maar we wonen niet ver van elkaar vandaan en zien elkaar wanneer we kunnen.” 

Meer DenD