Rodgers vindt het best dat Leicester over het hoofd wordt gezien

Door:
09-12-2019

Brendan Rodgers vindt het helemaal niet erg dat Leicester City vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat over de titelstrijd in de Premier League. Vrijwel altijd gaat het dan over het verschil tussen Liverpool en Manchester City, dat nu is opgelopen tot veertien punten. Leicester staat echter tussen de twee titelfavorieten, met acht punten minder dan de ‘Reds’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik denk dat niemand had verwacht dat wij zo dicht bij de top zouden zitten”, zei Rodgers, wiens elftal zondag tegen Aston Villa de achtste overwinning op rij boekte in de Engelse competitie (4-1). De landskampioen van 2016 verloor dit seizoen pas twee keer en heeft zes punten meer dan titelverdediger City.

“Toen Manchester City zaterdag verloor van ManUnited, ging het over hoe groot het verschil nu is tussen City en Liverpool. Wij vinden dat allemaal best”, aldus de Noord-Ier, die afgelopen week zijn contract bij Leicester verlengde tot de zomer van 2025. “We worden vaak over het hoofd gezien. Maar goed, dat hoort erbij. City en Liverpool zijn ongelooflijke goede teams. Dat hebben ze afgelopen jaar wel bewezen. Wij eindigden de afgelopen twee seizoenen op de negende plaats. Bij Leicester zijn we bezig om steeds beter te worden, om zo het gat met de topclubs te verkleinen.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD