Ruud ontvangt honderden brieven en berichtjes van vrouwen

Door: DitjesenDatjes
16-11-2018

Ruud, de afgewezen man van boerin Michelle, hoeft niet bij de pakken neer te zitten. Hij schreef in het voorjaar nog een brief naar Michelle, maar nu krijgt hij zelf stapels met brieven van enthousiaste vrouwen. Zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw levert dan geen boerin op, maar misschien toch wel een vriendin.

Facebook

,,Ik heb een deel via Boer zoekt Vrouw doorgestuurd gekregen, en daarnaast heel veel brieven en pakketjes in de bus gehad en berichten via Facebook ontvangen” laat Ruud weten op de website van het populaire programma. Ruud moet wel een paar avondjes reserveren om alle brieven en berichtjes te lezen, want het zijn er honderden.
,,Ik had het absoluut niet verwacht. Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending afgelopen zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk, haha!”

Ziel en zaligheid

Hoewel er vast leuke vrouwen hebben geschreven, weet Ruud nog niet of hij wat met alle brieven en berichtjes gaat doen. Hij verklapt namelijk dat hij al wat afspraakjes met een vrouw heeft gehad! ,,Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen.” Toch is hij wel enorm blij met alle aandacht. ,,Het doet echt wel wat met je. Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest. Er zijn zoveel vrouwen die hun ziel en zaligheid erin hebben gestopt. Dat is echt bijzonder.”

Meer DenD