Schalke 04 zegt sorry zich voor onpersoonlijk restitutieformulier

Door:
04-06-2020

Schalke 04 heeft zich verontschuldigd voor een “onpersoonlijk” restitutieformulier waar de fans gebruik van konden maken om geld terug te vragen voor de wedstrijden die zij niet konden bezoeken. “Waarom heb je het geld nu nodig? Ga in op je moeilijke situatie en dien indien mogelijk de bijbehorende documentatie in”, werd er gevraagd in het formulier. Dat fans moesten toelichten waarom ze hun geld terug wilden, schoot veel mensen in het verkeerde keelgat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“In de brief aan fans gebruikte Schalke onpersoonlijke en niet erg gevoelige uitdrukkingen. Daarvoor willen de club en de medewerkers van het servicecentrum excuses aanbieden aan alle fans. We hadden het beter kunnen en moeten uitdrukken”, meldde Schalke donderdag. “Niemand hoeft documenten in te leveren en natuurlijk wordt niemand gecontroleerd.”

De resterende duels in de Bundesliga worden zonder fans gespeeld, waardoor de fans hun geld konden terugvragen. Schalke 04 is bezig aan een slechte serie sinds de hervatting. Alle vier de gespeelde duels gingen verloren.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD