Schattig! De kinderfoto’s van boerin Annemiek

Boerin Annemiek
Door: Tanja Brouwer
24-02-2020

Boerin Annemiek is de afgelopen tijd gevolgd door de camera’s van Boer zoekt Vrouw, maar het is niet de eerste keer dat ze de lens op zich krijgt gericht. Ze filmt zichzelf namelijk ook regelmatig. In haar vlogs vertelt ze over het boeren leven én laat ze schattige kinderfoto’s van zichzelf zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Liefde voor dieren

In een vlog die ze eind 2018 op Youtube zette vertelt ze over haar jeugd en dat het niet haar droom was om boerin te worden. Ze wilde veearts of dierenarts worden, maar toen ze als puber een bijbaan kreeg op de boerderij vond ze het toch leuk. In de vlog deelt ze een aantal kinderfoto’s waarop duidelijk te zien is dat de liefde voor dieren er al vroeg inzat.

Ze is zesentwintig jaar oud, is sociaal, heeft veel vrienden en is ook nog eens een knappe verschijning. Toch is het Annemiek nog niet gelukt om de liefde te vinden. Ruim zeshonderd mannen reageerden op haar oproepje en schreven een brief aan haar. Ze heeft er tien moeten uitkiezen die ze in het echt ontmoet en daarna komen drie van hen logeren op de boerderij. Annemiek heeft de mannen zorgvuldig uitgezocht, want ze wilde absoluut niet dat ze een boer aan de haak zou slaan. Ze heeft het liefst dat haar man in een hele andere sector werkt en zich niet veel bemoeit met de boerderij.

 

 

Boerin AnnemiekBoerin AnnemiekBoerin AnnemiekBoerin Annemiek

Meer DenD