Schokkende onthulling boer Jan raakt Froukje

BZV Froukje
Door: DitjesenDatjes
26-03-2020

De onthulling van boer Jan dat hij weleens een ‘pilletje en een snuifje’ neemt als hij naar een festival gaat, viel bij twee van de drie logeervrouwen niet goed. Vera en Froukje waren absoluut niet blij met die informatie. Vooral Froukje zal het doen laten twijfelen of ze nog wel een relatie met Jan wil. Ze heeft zelf namelijk van heel dichtbij meegemaakt hoeveel drugs kapot kan maken.

Eerder vertellen?

Weekblad Story meldt namelijk dat de zus van Froukje verslaafd raakte aan harddrugs. ,,Ze belandde in het criminele milieu. Froukje wil dan ook niets met drugs te maken hebben”, staat er in het tijdschrift. Toen Jan twee weken geleden in Boer zoekt Vrouw die onthulling deed, vonden veel kijkers het al belachelijk dat hij dat niet eerder had gezegd. Voor veel mensen is drugsgebruik een ‘dealbreaker’ en dus was het volgens velen slimmer geweest als hij dit al in de voorstelronde had verteld of bij de speeddates.

Minderen voor vriendin

Zowel Froukje als Vera heeft nog niet de boerderij vrijwillig verlaten en dus lijkt het erop dat zij zijn drugsgebruik proberen te accepteren. Vera vroeg nog wel even hoe belangrijk drugs zijn voor boer Jan, en hij liet weten dat hij best bereid is te minderen voor zijn toekomstige vriendin. Dat zal een hele opluchting zijn voor de twee dames.

Meer DenD