Sluwe stap gezet in Wie Is De Mol

Door: Hans Jacobs
28-01-2019

In de vorige aflevering van Wie Is De Mol is er een hoop gebeurd. Fans van het programma hebben meerdere theorieën bedacht over wie de mol zou kunnen zijn.

Nielson

Zo ruilde Nielson in de aflevering zijn joker om met die van Evelien. Zijn joker was niet geldig omdat hij hem door midden had gehakt, in de hoop dat er een vrijstelling inzat. Hij verwisselde zijn ongeldige joker om, met een geldige van Evelien. Door deze actie moest Evelien het programma verlaten. Evelien vertelde dat toen zij hoorde dat haar joker niet geldig was, zij wist het spel te moeten verlaten. Meer dan de helft van de kijkers vond de actie van Nielson begrijpelijk. Maar er waren ook ontevreden kijkers.

Rick-Paul

Rick-Paul gaf wel een hele duidelijke aanwijzing. Tijdens het feest, dat georganiseerd werd voor de verjaardag van Jamie, schreef hij op een aantal Jengablokjes ‘Ik ben de mol’.

Drukker worden

Er gingen ook veel theorieën rond over de titel van de aflevering: ‘Drukker worden’. Zo dacht iemand dat de groep drukker werd toen Robèrt de lift uit kwam. Maar iemand dacht ook dat Jamie bij de eerste opdracht drukker werd dan normaal. Of dat Merel het alleen maar drukker zag worden na de executie omdat zij als eerste beneden zat. Wat vinden jullie van deze theorieën? Lijkt het te ver gezocht of klopt het ergens?

 

 

 

Meer DenD