Sonja Bakker vergeeft vriend Barry

Sonja Bakker
Door: Eva Steins
12-01-2021

Het jaar 2020 eindigde op liefdesgebied rumoerig voor Sonja Bakker en haar Barry van Suijdam. Maar nu geeft Sonja het verlossende woord: zij vergeeft Barry. ,,Je gooit niet gelijk de handdoek in de ring”…

Het drama begon tijdens een ‘horrornacht’ in november. Wat een leuk avondje uit had moeten worden resulteerde voor Sonja en Barry in een totaal drama. In de auto terug van een een feestje – met veel alcohol – barstte de bom: Barry vertoonde agressief gedrag en begon ‘verschrikkelijke dingen’ te schreeuwen.

De chauffeur die het stel naar huis reed schrok zó van Barry’s ‘agressieve gedrag’ dat hij de politie inlichtte.

LEES OOK:

EXCLUSIEF IN DenD: Barry van Suijdam trekt boetekleed aan

Diep dal

Na maanden van onzekerheid waarin Barry zich openlijk zorgen maakte over de voortgang v an hun relatie, geeft Sonja nu het verlossende woord.

Aan Privé vertelt de dieetgoeroe dat zij haar Barry vergeeft, maar dat er nog een hoop werk aan de winkel is.

„In elk gezin is wel eens wat, dus ook bij ons. Je gooit dan niet gelijk de handdoek in de ring. We zijn door een diep dal gegaan, maar er heel sterk uitgekomen. Barry is onder behandeling en ik verwacht niet dat dit nog een keer gebeurt”, aldus Sonja. ,,Dan is voor mij het boek wel dicht, dat weet hij ook wel.”

Samenwonen

Hoewel het beter gaat met het stel, houden zij nog een bepaalde afstand van elkaar. Zo zit samenwonen er voorlopig niet in.

„Het is nog te vroeg om weer vierentwintig uur bij elkaar te zijn. Maar de weekenden zijn we bij elkaar. En dat voelt weer goed. We zijn begonnen aan een nieuwe start van ons leven. En dat gelijk aan het begin van een nieuw jaar. Laten we het oude maar snel vergeten”, sluit Bakker af.

Meer DenD