Steffi belandt in nachtmerrie: ‘helemaal verlamd’

Door: Tanja Brouwer
10-09-2019

Boerin Steffi heeft een ontzettend zware tijd achter de rug. Ondanks dat ze nog steeds samen is met Roel, die ze ontmoette via Boer zoekt Vrouw, ging het niet goed met de paardenfokster. Begin dit jaar werd ze wakker en haar lichaam kon niets meer.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verlamd

,,Eind vorig jaar had ik al pijn en ik kon moeilijk lopen”, vertelt de boerin aan weekblad Story. ,,Begin dit jaar ging het helemaal mis. Op 1 januari werd ik wakker en toen deden mijn benen het niet meer. Ik was helemaal verlamd.” Toen een arts Steffi ging onderzoeken werd snel duidelijk wat er mankeerde. ,,Ik bleek een dubbele hernia te hebben. Roel kon meteen aan de slag als mijn mantelzorger.”
Steffi heeft veel gelopen en pijnstillers geslikt. ,,Uiteindelijk hoefde ik gelukkig niet geopereerd te worden.” Helaas heeft de dubbele hernia er wel voor gezorgd dat Roel en Steffi sommige plannen moesten cancelen want de wintersportvakantie ging niet door.

Gelukkig heeft de relatie de hernia overleefd, want Roel en Steffi hebben samen een huis gekocht. De woning staat vlakbij de fokkerij van de ouders van Steffi. Aan kinderen moeten de twee echter nog niet denken: ,,Nou, dan moet Roel eerst een draagmoeder zoeken, haha. Nee hoor, maar daar zijn we gewoon nog niet mee bezig.”

 

Meer DenD