Steffi en Marnix op roze wolk

BZV Babygeluk
Door: DitjesenDatjes
30-03-2020

Steffi en Marnix, beiden boeren die vorig seizoen te zien waren in Boer zoekt Vrouw, zitten op een roze wolk. Hoewel zij geen relatie hebben samen, hebben ze toch met z’n tweetjes leuk babynieuws te vertellen. Een merrie van Marnix heeft namelijk een veulen gekregen van een hengst van Steffi!

‘Eerst BZV-veulen’

De boerin deelt het heugelijke nieuws op Instagram. Bij een schattig kiekje van het pasgeboren veulentje schrijft ze: ,,Eerste BZV veulen geboren ? Emotie fokkerij ! De merrie Blanka v Knedo van Marnix Knetemann heeft van een mooi bont merrie veulen gekregen van onze Hennessy!!”

Kinderwens?

Wanneer we nog meer babynieuws kunnen verwachten is even afwachten. Steffi heeft via het populaire programma haar grote liefde Roel ontmoet. De twee maken iedere week een filmpje voor Omroep Brabant waarin ze de meest recente aflevering van Boer zoekt Vrouw bespreken, en op die filmpjes lijken ze nog altijd stapelverliefd op elkaar. De twee hebben het ook al eens over kinderen gehad, maar Roel vertelde eens aan Story dat Steffi niet de beste moeder ooit zijn: ,,Volgens presentator Yvon moesten we niet aan kinderen beginnen, want Steffi zat de hond helemaal vet te mesten.”

Marnix is nog steeds gelukkig met zijn vriendin Emmie en sinds vorig jaar wonen ze zelfs samen! De twee kennen elkaar al jaren en werden verliefd na de opnames van BZV.

 

 

Meer DenD