Steffi en Roel los op ‘arrogante’ boer Geert

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Iedere zondagavond zitten Steffi en Roel net zoals miljoenen Nederlanders voor de buis voor Boer zoekt Vrouw. De twee weten precies hoe de boeren zich moeten voelen en hebben deze week hun ongezouten mening gegeven over boer Geert.

‘We weten niets’

Tijdens de voorstelronde leek boer Geert erg charmant. Hij zocht de wauw-factor en had echt behoefte aan een vrouw in zijn leven. Helaas heeft het programma hem geen nieuwe liefde opgeleverd. Zelf lijkt hij daar niet zo teleurgesteld om te zijn. Steffi en Roel begrijpen dat niet en keken met veel verbazing naar de aflevering van zondag, waarin Geert met Angela op citytrip ging. ,,Het was allemaal heerlijk, leuk en er gebeurde gewoon niets. En van Geert weten we eigenlijk ook nog niets”, begint Steffi haar verhaal voor de vlogcamera van Omroep Brabant.

De paardenfokster gaat haar verhaal verder. Op een sarcastische toon zegt ze: ,,Alleen op de laatste dag zette hij er op zeer subtiele wijze meteen een punt achter.” Haar vriend Roel gaat verder: ,,Dan veegt hij meteen zijn straatje schoon. Beetje jammer.”

Bijzondere houding

Het boerenkoppel is precies hetzelfde opgevallen als alle andere kijkers van Boer zoekt Vrouw. Op Twitter werd er volop geschreven over de houding van Geert, die velen als ‘arrogant’ omschreven. Volgens de boer kan Angela hem niet bijhouden en is Angela te rustig voor hem. ,,Eigenlijk zoek ik de vrouwelijke versie van mijzelf”, zei Geert daarna….Echt bescheiden was hij niet.

Tags

ANGELABOER ZOEKT VROUWBZVGEERTKRITIEKROELSTEFFI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck