Steffi en Roel zoeken een huis

Door: Tanja Brouwer
15-05-2019

Steffi en Roel werden stapelverliefd tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw. Hoewel de twee nog geen jaar samen zijn, weten ze zo zeker dat ze hun toekomst met elkaar willen delen, dat ze gaan samenwonen! Dat vertelt de boerin aan Gijs Staverman op NPO Radio 2.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Plannen

,,Het gaat zo goed dat er al vergevorderde plannen zijn om samen te gaan wonen”, zegt Steffi aan de dj. ,,We zijn al her en der gaan kijken.” Tijdens het programma was al te zien dat Steffi voor de charmes van Roel viel. Ze was zo verliefd dat ze het keuzemoment niet kon afwachten en dat ze Harrold, de andere man die probeerde Steffi’s hart te winnen, naar huis stuurde.

Het zal familie en vrienden niet verbazen dat het stel nu al toe is aan samenwonen. De kerstdagen van 2019 brachten ze met z’n tweetjes door, en in de media zeggen ze enkel positieve dingen over elkaar.

Veulentje

Roel is niet de enige man die Steffi heeft overgehouden aan het programma, want ook met ‘botte boer’ Marnix heeft ze nog contact. Een van haar hengsten heeft onlangs een merrie van Marnix gedekt, en nu is er een veulentje in aantocht! De twee boeren deelden een echofoto van het kleintje via sociale media.

 

 

Meer DenD