Steffi en Roel fan van boer Jan: ‘Hij doet het goed’

Roel Steffi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Jan heeft al heel wat geheimen aan zijn drie dames onthuld, en afgelopen zondag was te zien dat hij nóg iets moest opbiechten. Kinderen krijgen is namelijk voor hem wat lastiger, want hij heeft zich laten steriliseren. Steffi blikt terug op de uitzending en laat weten wat ze van die onthulling vindt.

‘Hij leert ze kennen’

,,Echt chapeau vind ik hoe dat hij dit doet”, zegt Steffi in een filmpje voor Omroep Brabant waarin zij samen met haar liefde Roel de afgelopen uitzending bespreekt. ,,Hij knoopt met alle drie heel intieme gesprekken aan en wil ook echt dat ze hem leren kennen. Hij is daar heel open en eerlijk in. Het is misschien wat vroeg om het over kinderen te hebben, maar als dat bij hem op die manier zo zit vind ik het wel echt knap dat hij het meldt.” Volgens Steffi zorgt Jan er heel goed voor dat de vrouwen weten waar ze aan toe zijn met hem. ,,Hij doet er alles aan om die vrouwen beter te leren kennen en zij hem ook.”

‘Het kan alle kanten op’

Alle boeren behalve Jan hebben al een keus gemaakt en één vrouw weggestuurd. Het keuzemoment van Jan zien we pas komende zondag. Volgens Steffi is het nog helemaal niet duidelijk wie hij wegstuurt. ,,Het kan nu volgens mij nog alle kanten op. Het ziet er ieder geval veelbelovend uit daar.” Roel denkt daar precies hetzelfde over: ,,Ik denk dat als het bij iemand een succes wordt, dat het dan bij Jan is.” 

Tags

BOER JANBOER ZOEKT VROUWGEHEIMENROELSTEFFIVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck