Steffi roept mannen op: ‘Schrijf naar Froukje’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steffi en Roel vertellen iedere week in een vlog op Omroep Brabant over de afgelopen aflevering van Boer zoekt Vrouw. Uiteraard hopen de Brabanders dat de boeren en kandidaten uit dezelfde provincie erg gelukkig worden, en ze helpen graag een handje mee.

‘Gemiste kans’

Boer Jan stuurde tot ieders verbazing afgelopen week Froukje naar huis. Volgens kijkers paste zij het best bij de boer, maar hij denkt er toch blijkbaar heel anders over. Steffi en Roel besluiten het er niet bij te laten zitten en komen op voor Froukje, die dus nog steeds hoopt op het vinden van de ware liefde. ,,Een drama dat onze Froukje naar huis is gestuurd. Zo’n leuke meid gun je toch een leuke vent”, zegt Steffi in de nieuwe vlog. Daarna zeggen Steffi en Roel in koor dat alle vrijgezelle Brabantse mannen moeten schrijven naar de KRO-NCRV om in contact te komen met Froukje. ,,Een gemiste kans voor Jan maar voor alle Brabantse vrijgezelle mannen kan het gaan gebeuren.”

Hoewel Roel het met Steffi eens is en hoopt dat ook Froukje binnenkort de ware liefde zal vinden, ziet hij toch nog wel wat moeilijkheden: ,,Eén nadeel”, zegt hij. ,,Met corona kunnen ze natuurlijk niet gaan daten.” Gelukkig denkt Steffi daar anders over: ,,Dan kunnen ze toch gewoon videobellen.”Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVFROUKJEROELSTEFFI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck