Steffi sneert naar Bastiaan: ‘Werk jij wel?’

BZV Steffi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steffi en Roel die vorig jaar verliefd werden door het programma Boer zoekt Vrouw vertellen iedere week in een vlog op Omroep Brabant wat ze vonden van de afgelopen aflevering. En hoewel de opnames al lang geweest zijn, geven ze toch de boeren een aantal tips. Deze week proberen ze Bastiaan te helpen.

‘Wel heel standvastig’

,,Die was wel heel standvastig in zijn mening”, vindt Roel over Bastiaan. De Zeeuwse boer heeft inderdaad wel een duidelijke mening waar hij zijn toekomstige vrouw het liefst ziet werken, en dat is op de boerderij. Hij vindt het een hele vervelende gedachte dat hij bijvoorbeeld een relatie zou krijgen met Milou, terwijl zij  nog in Duitsland woont. Toch denkt Steffi dat de vrouwen niet meteen worden afgeschrikt van de standvastige Bastiaan: ,,Maar die vrouwen zijn wel helemaal weg van hem, dus hij kan wel wat maken.”

‘Werk je wel?’

Maar één ding valt Steffi extra op. Terwijl de andere boeren niet uitgepraat raken over hun dieren en land en de vrouwen al lang een rondleiding hebben gegeven, praat Bastiaan daar bijna niet om. Sterker nog: de vrouwen hebben zijn bedrijf nog niet gezien. ,,Ik heb nog wel een tip voor Bastiaan. Ik ben namelijk reuze benieuwd naar je bedrijf en of je ooit wel werkt, dus ik hoop dat we daar de komende week iets van gaan zien.” 

Tags

AKKERBOUWBASTIAANBEDRIJFBOER ZOEKT VROUWSNEERSTEFFIVROUWENWERKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie