Steffi vertelt over BZV achter de schermen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is altijd lastig om te zien wat echt is en wat niet bij realitytelevisie. Inmiddels is duidelijk dat programma’s zoals Temptation Island met een korreltje zout genomen moeten worden. Maar hoe is dat bij Boer zoekt Vrouw? Steffi vertelt hoe het er aan toe ging. 

‘Zo ben je normaal ook’

Steffi is nog steeds gelukkig met Roel. Beiden waagden zich voor de camera’s om de ware liefde te vinden en stelden zich kwetsbaar op. Eng omdat heel Nederland meekijkt en ook omdat er flink wat geknipt kan worden in de opnames waardoor iemand niet helemaal wordt neergezet als zichzelf. Gelukkig blijkt dat Steffi het niet zo ervaren heeft. Beau vraagt in zijn talkshow, waar Steffi en Roel te gast zijn, of de boerin vindt dat ze anders is neergezet. ,,Ik heb dat aan mijn vrienden en familie gevraagd, want het is natuurlijk moeilijk om naar jezelf te kijken. Zij zeiden: ‘zoals we je daar zien, zo ben je normaal ook’. Alleen ze zagen wel een deel met mij waar je het met niemand over hebt.” 

‘Niets in scène gezet’

Ook Vera die dit seizoen een brief schreef aan boer Geert en werd uitgekozen voor de logeerweek kan bevestigen dat BZV niet in scène is gezet. ,,Het is niet tegelijk opgenomen mensen! Boer na boer. En als er iets was en Yvon moest daar bij zijn, kwam ze gewoon gereden. Het klopt gewoon hoor! Er is echt niets in scène gezet”, schreef de vrouw in een Facebookbericht. 

Alle ongemakkelijke momenten, de grappen en vooral de tranen waren dus stuk voor stuk echt. 

Tags

ACHTER DE SCHERMENBOER ZOEKT VROUWBZVROELSTEFFI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck