Sterren & hun wederhelft: Surprise Twins

Door: DitjesDatjes
07-06-2016

Wist je dat er in Nederland een identiek exemplaar van Tess Milne rondloopt? D&D ontdekte in de maand van de Tweeling meer verrassende duo-celebs. Want zeg nu zelf… over de Frank en Ronald de Boer en de Olsen-meisjes is al genoeg gezegd.


Patricia & Gisele

 

Patricia & Gisele

Wat er precies in de genen van Vânia en Valdir, de ouders van Gisele Bündchen (35), zit is niet duidelijk: het Duits-Braziliaanse echtpaar heeft maar liefst zes knappe dochters. Raquel, Graziela, Gabriela, Rafaela en zelfs tweelingzus Patricia kunnen echter niet tippen aan de schoonheid van Gisele. Patricia (door Gisele Pati genoemd) is Giseles manager.


Hunter & Scarlett
Hollandse Hoogte

 

Hunter & Scarlett

Hoewel Scarlett Johansson als eerste geboren werd, is haar tweelingbroer een halve kop groter. Hunter (31) speelde in de jaren negentig naast z’n zus in de film Manny & Lo maar blijft nu liever achter de schermen. Hij heeft een politieke carrière en werkte in 2008 mee aan de verkiezingscampagne van Barack Obama.


Lume & Piet
Hollandse Hoogte

 

Lume & Piet

De altijd vrolijke SBS6-weerman Piet Paulusma heeft een tweelingbroer. Lume (59) runt in Sneek een financieel adviesbureau. De jongens werden in Friese Tzum geboren en de tweeling heeft zussen. Moeder Paulusma kleedde de jongens exact hetzelfde aan, wat de broers niet fijn vonden. Op het moment dat ze naar de middelbare school gingen, was die fase gelukkig voorbij.


Jessie & Elvis
BSR

 

Jessie & Elvis

Een half uur nadat zijn broer Jessie Garon dood geboren werd, zag Elvis Presley het levenslicht. Elvis had als kind het gevoel dat Jessie over hem waakte. De zanger was er geobsedeerd door en ging gebukt onder zijn schuldgevoel. De vraag waarom hij en niet ik? bleef hem achtervolgen. Ook vreesde Elvis dat hij het overlijden zou hebben veroorzaakt tijdens de bevalling.


Michael & Ashton
Hollandse Hoogte

 

Michael & Ashton

De tweelingbroer van Ashton Kutcher, de 38-jarige Michael, had op jonge leeftijd een ontwikkelingsstoornis. Op zijn 13e kreeg hij een harttransplantatie. Tegenwoordig woont Michael in Iowa en is motivational speaker voor een stichting die zich inzet voor kinderen met zijn aandoening: cerebrale parese, ook bekend als hersenverlamming.


Kate & Amie
Hollandse Hoogte

 

Kate & Amie

De 32-jarige zangeres Duffy, geboren als Amie Ann Duffy, verliet het huis waar zij met haar moeder en drie zussen (waaronder tweelingzus Katy) woonde toen ze vijftien was. Duffy ging haar muzikale droom achterna en trok in bij haar vader. De tweeling groeide langzaam uit elkaar. Katy en Amie zijn onlangs herenigd en wonen nu samen in Duffy’s appartement in Londen.


Lisa & Tess

 

Lisa & Tess

Het is Lisa Milne die tweelingzus Tess verbood zich naakt op de gevoelige plaat te laten vastleggen. Het verschil in uiterlijk is nauwelijks te onderscheiden (ze zijn eeneiig). De 28-jarige Lisa werkt in het onderwijs. Het idee dat jongens uit de klas met een magazine rondlopen waarin Tess naakt staat, bezorgt Lisa nachtmerries. De rebelse Tess is misschien niet zo braaf maar ze luistert wel naar haar rustige en verstandige zus.


Ronald & Michel
BSR

 

Ronald & Michel

Naar deze twee schaatsende Mulders kunnen we wel blijven kijken. De gezellige kiekjes zijn bedriegend: er is harde rivaliteit tussen de twee op de ijzers. Ronald ging er met de Nederlandse titel vandoor toen Michel ten val kwam. Beide broers hadden geen oog voor elkaar. ‘Schaatsen is een individuele sport en je denkt in de eerste plaats aan jezelf’, zei Ronald. Strijd is er altijd tussen de 24-jarige tweeling uit Zwolle. Niet te verwarren met haat of nijd. ‘We kunnen het goed met elkaar vinden, zonder dat we super close zijn.’


Tim & Tom
BSR

 

Tim & Tom

Verrassend is de combinatie niet. Afgelopen jaar won het Coronel-duo een Loden Leeuw voor de meest irritante bn’er-reclamespot. Hun vader is coureur en rijdt Alfa Romeo. Daarom heet de eeneiige tweeling officieel Tim Alfa Coronel en Tom Romeo Coronel. Ondanks de hechte band (Tom maakte wel eens een tentamen voor Tim wanneer deze het te druk had) moeten de broers van elkaar winnen. ‘Maar ik ben 12 minuten eerder geboren. Dat is de belangrijkste wedstrijd en die heb ik gewonnen!’ aldus Tim.


Angel & Aaron
BSR

 

Angel & Aaron

Je kent hem als zanger of als broertje van Backstreet Boy Nick Carter. Maar wist je dat Aaron (28) ook een vrouwelijke wederhelft heeft. Angel is model en speelt af en toe een rolletje in een Amerikaanse televisieserie. De familie Carter ligt nogal eens met elkaar overhoop. Zo heeft Nick ruzie met z’n ouders en geen contact met z’n broer en zus. Het was Aaron die Angel als bruid weggaf op de rode loper. Hun band is ondanks alle familie-ellende hecht gebleven.


Tekst: Maaike Olde Olthof

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen