Stralende boeren op nieuwe foto

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De redactie van het populaire programma Boer zoekt Vrouw heeft een nieuwe foto van de boeren online gezet. De negen boeren staan er stuk voor stuk stralend op, maar zijn ze ook verliefd?

Vooruitblik

Van Steffi en Roel weten we het al: zij zijn hand-in-hand lopend te zien in de vooruitblik van de uitzending van volgende week. Tijdens de citytrip waren ze stapelverliefd, en straalden ze de hele tijd.

Bij boer Wim is het onzeker of hij en Marit nog een koppeltje zijn. De citytrip was een groot succes, maar in de vooruitblik komt Wim alleen aanlopen. Waar is Marit? Is het uit, of kon zij gewoon niet komen?

Meningsverschil

Boer Jaap koos voor Marian, en Marian was in de wolken. Zij is stapelverliefd op haar bloemenkweker, maar tijdens de citytrip leek het Jaap toch teveel te worden. Marian pakt het liefst meteen haar koffers en trekt bij de boer in, maar daar zit hij niet op te wachten. Is hun prille relatie sterk genoeg om dit meningsverschil te overwinnen?

Michelle en Maarten vinden zichzelf het perfecte koppel. Zolang Maarten haar laat winkelen, voor haar zorgt als ze ziek is, en meedoet met haar spirituele rituelen gaat alles goed. Maar hoe gaat Michelle het vinden als Maarten wat meer voor zichzelf opkomst.

Boer Marnix, de meest besproken boer van dit seizoen, is waarschijnlijk single. Met zijn uitgekozen briefschrijfster Janneke is het ieder geval niets geworden. Hij voelde geen vlinders, en ervoer geen vuurwerk. Twee dingen die hij blijkbaar erg belangrijk vindt.

Valsspeler

De boeren die niet in het programma te zien zijn omdat ze te weinig brieven kregen, zijn ook bij de reünie. Zij vertellen of het hen is gelukt om een leuke vrouw of man te vinden. De enige boer die er niet bij is, is boer Remco. Hij moest het programma verlaten toen bekend werd dat hij vals heeft gespeeld. Een aantal van zijn briefschrijfsters had hij al eerder ontmoet.

Tags

Boer JaapBoer MarnixBoer MichelleBoer SteffiBoer WimBoer zoekt vrouwMaartenMarianMaritRoel

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie